Over ASB Schilderwerken
in Heusden-Zolder

ASB Schilderwerken is een schildersbedrijf gevestigd in Heusden-Zolder. Bongiovanni Robin, heeft meer dan tien jaar ervaring in schilderwerken en staat bekend om zijn zorgvuldige afwerking en oog voor details. Hij gaat altijd voor het totaalplaatje en trekt de details graag door naar andere ruimtes van de woning. En dat al sinds 2011.

Waarom ASB Schilderwerken

Wij van ASB Schilderwerken gaan steeds voor het beste resultaat en streven dan ook altijd naar 100% tevreden klanten. Met de ervaring van Robin en de nodige precisie staat kwalitatief schilderwerk bij ons nog echt centraal. Uiteraard zijn er nog een aantal andere redenen waarom onze klanten zo tevreden zijn van ons schilder- en behangwerk.

Focus op
kwaliteit

Robin gaat altijd zorgvuldig te werk en heeft daarbij aandacht voor alle details. Bij hem komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Met zijn tien jaar ervaring kent hij natuurlijk alle kneepjes van het vak. Hij is echter niet te beroerd om zich voortdurend bij te scholen en extra opleidingen te volgen, waardoor hij intussen alle ins en outs van de gebruikte verfsoorten kent.

Reken op het kleuradvies
van een expert

Zelfs als u niet goed weet welke kleuren optimaal bij uw woning passen, staan wij u bij. Bij ons rekent u altijd op een uitgebreid kleuradvies, waarbij ook wordt gedacht aan de doortrekking van kleuren naar andere kamers. Uiteraard staat het u vrij om alsnog een andere kleur te kiezen, maar het advies van een expert is telkens een mooi extraatje.

Alleen hoogwaardige
producten

We gebruiken alleen producten die aan onze strenge normen voldoen. We werken bijvoorbeeld met de verf van Boss Paints, Trimetal, Sikkens en Sigma Coatings. Hierdoor kunnen we ook echt een tijdloos resultaat garanderen dat langdurig uw interieur of exterieur siert. Ook bij lakwerken of behangwerken kunt u er op rekenen dat wij enkel met hoogwaardige producten werken.

Propere
werven

De werf ruimen we steeds op, waardoor u meteen van het resultaat kunt genieten. Bij grote projecten die meerdere dagen in beslag nemen laten we alles telkens netjes achter.

Ontdek het vooral zelf

We lichten graag toe waarom wij van ASB Schilderwerken menen uw ideale partner te zijn. We stellen gratis een prijsofferte voor u op en geven professioneel advies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.